Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Alphen aan den Rijn

Wilt u uw auto laten poetsen? Vanuit Alphen aan den Rijn kunt u het best terecht bij ADA Car Cleaning. Wij zijn uw specialist in het reinigen, poetsen, polijsten, detailen en zelfs glas coaten van uw auto. Of u nu een auto in de verkoop wil doen of gewoon weer wilt dat uw auto er weer spic en span uit ziet, wij staan voor u klaar om uw auto te laten stralen als nieuw, zowel het interieur als exterieur.

ADA Car Cleaning is het goedkoopste autopoetsbedrijf in de omgeving Alphen aan den Rijn, daarbij zijn we al sinds 1999 een begrip in de regio vanwege onze specialisten die net een stap verder gaan om uw auto weer te laten stralen. Wij beschikken over speciale reinigingsmiddelen en maken daarmee plekken schoon die u bij de wasstraat nooit schoon had gekregen. Daarbij werken we natuurlijk altijd met een schone en een vuile emmer om te voorkomen dat er zandkrassen in de lak komen. Ook uw auto laten poetsen? Uw autopoetsbedrijf voor Alphen aan den Rijn staat voor u klaar, neem direct contact op.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Auto interieur laten reinigen Alphen aan den Rijn

Is uw auto van binnen niet meer wat het geweest is en kan het wel de hand van een specialist gebruiken? Ook voor het auto interieur reinigen kan Alphen aan den Rijn terecht bij ADA Car Cleaning. Met professionele tools keren wij uw auto als het ware binnenstebuiten om vuil weg te krijgen uit plekken waarvan u niet eens wist dat er vuil zat. Koffievlekken? Kruimels? Gekke geurtjes? Het is allemaal geen probleem voor onze professionele autopoetsers. Met stoomapparaten, stofzuigers en natuurlijk cockpit cleaners zorgen we ervoor dat uw auto weer helemaal gaaf is. Daarbij besteden we altijd extra aandacht aan de voorruit. Deze laat men altijd enigszins links liggen terwijl het toch het belangrijkste punt is voor de verkeersveiligheid. Daarom zorgen we ervoor dat deze weer helemaal schoon is. Zo kunt u straks weer rijden met een puntgaaf interieur, van hemel tot vloer.

Auto detailing Alphen aan den Rijn

Wanneer u echt om het uiterlijk van uw auto geeft dan kunt u ook voor auto detailing gaan. Vanuit Alphen aan den Rijn bent u zo bij onze specialisten. Deze kunnen uw auto volledig onder handen nemen. Hierbij gaan we verder dan alleen poetsen, we reinigen uw auto volledig van boven tot onder en van binnen en buiten zodat het echt net lijkt alsof uw auto linea recta van de dealer komt. We polijsten de auto, zetten hem in de wax en poetsen alles. Ook kunnen we meteen alle krasjes in de lak wegwerken. Wanneer u dit eens in het jaar laat doen dan blijft uw auto beschermd tegen weersinvloeden en kan er geen vocht of vogelpoep zich in de carrosserie van de auto vreten. Zo blijft uw auto dus langer mooi.

Glas coating Alphen aan den Rijn

Wanneer u uw auto laat glascoaten dan weet u zeker dat u voor de eerste jaren een auto heeft die er altijd strak uitziet. Door een glas coating aan te brengen is de lak van uw auto namelijk door een dunne laag coating beschermd tegen alle soorten invloeden van buitenaf zoals zon, modder en dieren. De laag geeft veel glans, is zelfreinigend en bovendien waterafstotend. Zo komt er niets door de coating heen en heeft de lak ook geen kans van dof worden. Dit effect houdt wel 2 tot 5 jaar stand.

Wanneer u uw auto laat glascoaten dan wordt uw auto eerst volledig gereinigd met speciale zeep, dan wordt alles ontvet en ten slotte polijsten we de auto ook nog eens volledig voordat we de coating aanbrengen. Deze stappen zijn essentieel voor een goede hechting van de coating. Daarbij moet het polijsten in één keer goed gebeuren en daarom kan dit eigenlijk alleen door een professional gedaan worden.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.