Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Detailing

Auto detailing

Bij ADA Car Cleaning kunt u altijd terecht voor detailing van uw auto. Maar wat is auto detailing? Het woord zegt het eigenlijk al een beetje. Tot in de puntjes reinigen wij uw auto, zowel het interieur als het exterieur en gaan we in op de details. Dit doen we allemaal om ervoor te zorgen dat uw auto er weer uitziet als nieuw. Wanneer u uw auto terug krijgt, lijkt het net alsof deze nieuw uit de garage komt. Maar wat doen wij allemaal met detailing van uw auto?

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Hoe wij met auto detailing zorgen voor de mooiste uitstraling

Met detailing werken we van binnen naar buiten. Eerst reinigen we uw interieur. We maken alle details schoon. Ook hiervoor hebben we een werkwijze. We werken namelijk van boven naar beneden. Uw dashboard wordt tot in de puntjes aangepakt samen met de ramen van binnen. De vooruit wordt hierbij extra nagekeken. Voor de veiligheid moet deze van binnen namelijk altijd goed schoon zijn. Daarbij reinigen we de bekleding van de stoelen. Alle vlekken en geurtjes zullen verdwijnen. Uiteraard halen we als laatste onderdeel van uw interieur ook grondig een stofzuiger door uw auto. Het interieur is nu schoner dan schoon!

Nu is het exterieur aan de beurt voor detailing. Allereerst wordt deze grondig gewassen met een speciale zeep voor auto’s. Hierbij werken we altijd met twee emmers. In de ene emmer zit schone zeepsop en de andere emmer gebruiken we voor het ‘vieze’ water. Zo voorkomen we dat er telkens weer viezigheid meegaat met de spons wanneer we deze weer in de zeepsop dopen. Hier zit namelijk vaak ook zand en dergelijke in, waardoor er weer krassen op de auto kunnen komen.

Is de auto volledig gewassen dan gaat het om de echte detailing. Hierbij gaat het om uw wensen. Wilt u uw auto laten polijsten, poetsen, waxen of wilt u uw auto misschien meerdere van deze behandelingen geven? Alles is mogelijk bij ADA Car Cleaning. Ook werken wij uiteraard alle krassen weg die eventueel op uw lak aanwezig zijn.

Laat uw auto snel detailen bij ADA Car Cleaning

Wilt u dus uw auto laten detailen? Schakel onze specialisten dan in. Wij zorgen er altijd voor dat uw auto er weer uitziet alsof deze nieuw uit de fabriek komt. Zowel de binnenkant als de buitenkant worden grondig, tot in detail aangepakt. Alles is mogelijk bij ons. Van u is afhankelijk wat voor behandelingen we uw auto allemaal geven met detailing. Neem vandaag nog contact op met ADA Car Cleaning om de mogelijkheden te bespreken!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.