Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Auto Poetsen

Auto laten poetsen en reinigen door een echte expert

Uw auto poetsen doen wij bij ADA Car Cleaning alsof het onze eigen auto is. Het liefste laat u uw auto natuurlijk stralen. Om daarvoor te zorgen moet uw auto eens in de zoveel tijd gepoetst worden. Zowel het interieur als het exterieur moet eens in de zoveel tijd aangepakt worden. Wilt u meer weten over hoe wij het exterieur van uw auto poetsen en waarom dit nodig is? Lees er hieronder dan snel meer over!

Waarom uw auto laten poetsen?

Iedere auto heeft eens in de zoveel tijd de nodige aandacht nodig. Wat betreft het exterieur is het belangrijk dat de carrosserie goed behandeld wordt, zodat er bijvoorbeeld geen roestvorming ontstaat. Bij de ene auto gebeurt dit natuurlijk wat sneller dan bij de ander. En daarom heeft iedere auto specifieke aandacht nodig.

Los van de roestvorming en het mooie uiterlijk die uw auto krijgt, is het ook goed voor de lak om deze eens in de zoveel tijd te behandelen. Diverse factoren zoals het weer hebben hier namelijk invloed op. Denk hierbij dan voornamelijk aan de zon. Die zorgt ervoor dat de lak van uw auto sneller verkleurt. Uw auto exterieur poetsen en reinigen zou daarom in ieder geval eens in het jaar moeten.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Hoe wij uw auto poetsen en reinigen

Iedereen gaat anders te werk met het reinigen en poetsen van het exterieur van een auto. Als echte specialist hebben wij hier dan ook een vaste werkwijze voor. Allereerst beginnen we natuurlijk met uw auto wassen en reinigen. Hiervoor gebruiken wij speciale zeep die gemaakt is voor het exterieur van auto’s. Tijdens het wassen is het belangrijk dat de vieze spons niet telkens weer in dezelfde emmer gedoopt wordt. op deze manier blijft er viezigheid en zand achter waardoor er krassen op de auto kunnen komen tijdens het wassen. Hiervoor gebruiken wij dus twee emmers, één ‘schone’ emmer en één ‘vieze’ emmer.

Als de auto helemaal schoon en gewassen is dan kunnen we beginnen met poetsen. Hiervoor gebruiken we een poets apparaat waarmee we verschillende lagen aanbrengen. Op deze manier komt u tot het beste resultaat en geniet u langer van een stralende auto.

Naast uw auto poetsen bieden wij nog vele andere diensten!

Kom dus snel langs bij ADA Car Cleaning om uw auto te laten poetsen. U bent beter af bij een specialist die het met de hand doet dan bij een wasstraat. In een wasstraat zullen alle kleine plekjes niet behandeld worden. Met de borstels en al het overige gereedschap waar wij gebruik van maken wanneer we een auto poetsen komen we ook bij deze kleine plekjes zodat uw auto volledig behandeld is en weer zal stralen! Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.