Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Interieur reiniging

Auto interieur reinigen

Eens in de zoveel tijd moet u uw auto interieur reinigen. Zonder dat u het doorheeft wordt uw auto van binnen viezer en viezer. Tussen de kleine gleuven komt steeds meer vuil en stof en de bekleding gaat er steeds meer op achteruit. Soms morst u bijvoorbeeld koffie op de bekleding of zijn er vlekken ontstaan door andere vloeistoffen. Deze krijgt u er zelf meestal dan ook niet heel makkelijk uit. Maar hoe reinigen wij uw interieur? En waarom zou u een specialist in moeten schakelen om de binnenkant van uw auto schoon te maken en grondig te reinigen?

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Waarom een auto interieur reiniger inschakelen?

Waarom heeft u een specialist nodig en kan u dit niet zelf? Zelf komt u uiteraard al een heel eind. U kunt de binnenkant van uw auto schoonmaken door deze grondig te stofzuigen en met een doekje zo veel mogelijk oppervlakken afnemen zodat er weinig stof overblijft. Echter heeft u het professionele gereedschap niet om de auto als het ware binnenstebuiten te keren. ADA Car Cleaning heeft het juiste gereedschap om dit te doen. Met bijvoorbeeld een professionele stoomapparaat krijgen wij alle vlekken uit uw bekleding en ziet deze er weer als nieuw uit nadat wij het gereinigd hebben. Ook kunnen wij met het juiste gereedschap alle kleine gleuven van uw auto interieur reinigen. Hier komt vaak allemaal viezigheid en stof uit waarvan u niet eens wist dat het daar zat!

Hoe wij een auto van binnen schoonmaken

Met het reinigen van uw auto aan de binnenkant werken wij altijd van boven naar beneden en gebruiken wij de juiste producten. We beginnen met het reinigen van het dashboard en de ruiten aan de binnenkant. Op het dashboard zijn vaak veel vingerafdrukken te vinden en ligt vaak veel stof. Hier gaan wij met een speciaal middel overheen zodat uw dashboard weer zal stralen.

De ruiten worden vervolgens ook grondig schoongemaakt en afgenomen. Hierbij schenken we extra aandacht aan de binnenkant van uw voorruit. Deze wordt over het algemeen vaak vergeten, terwijl dit het belangrijkste onderdeel is van de hele interieur reiniging. Als deze te vies is door bijvoorbeeld veel vingerafdrukken kan het gevaarlijk worden als de zon er op een bepaalde manier op schijnt. U kunt dan haast niks meer zien. Hier letten wij dus extra op!

Vervolgens gaan we aan de slag met het reinigen van de bekleding en het stofzuigen van de vloer. Bekleding wordt met een professionele stomer grondig gereinigd waardoor alle vlekken en nare geurtjes zullen verdwijnen. Uiteraard zullen we als laatst de vloer van uw auto goed stofzuigen zodat hier ook geen kruimel meer te vinden is. Uw auto zit er van binnen nu weer uit alsof deze nieuw uit de garage komt!

Direct uw auto van binnen laten reinigen bij ADA Car Cleaning

Laat het interieur van uw auto dus reinigen door een professional van ADA Car Cleaning. Wij zorgen ervoor dat uw auto er aan de binnenkant weer uitziet alsof deze net nieuw uit de garage komt. Zelf komt u niet zo makkelijk tot dit resultaat. Wilt u dus uw auto van binnen laten reinigen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak in!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.