Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Glascoating

Auto laten glascoaten

Er zijn diverse coatings waar u voor kunt kiezen om te gebruiken voor uw auto. Glascoating is echter wel één van de betere opties als u een goede bescherming wilt op uw auto. Eigenlijk zijn er alleen maar voordelen wanneer u uw auto laat glascoaten. Het is namelijk een beschermende laag. Maar waar beschermt het precies tegen? Waarom moet u nog meer kiezen voor glascoating? Hoe werkt het coaten?

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Waarom glascoating gebruiken voor uw auto?

Zoals gezegd zijn er dus vele soorten coatings die u kunt kiezen om uw lak mee te beschermen. Dit is zeer belangrijk als u wilt dat de lak van uw auto ook zijn kwaliteit blijft behouden. Er zijn namelijk veel invloeden die ervoor zorgen dat de lak van uw auto aangetast wordt. Zonlicht is hierbij de grootste boosdoener. UV-licht zorgt er namelijk voor dat uw lak snel verkleurd als deze niet bewerkt is met een coating. Naast de verkleuring zorgt zon en andere invloeden zoals vogelpoep en moder ervoor dat de algehele kwaliteit van de lak achteruit gaat. Hierdoor kan het dus ook makkelijker af gaan bladeren.

Glascoating is één van de nieuwste soort lakbeschermers die voor het beste resultaat zorgt. Dit komt door de substantie en structuur waar de vloeistof uit bestaat. Niks komt hier nog doorheen. Daarbij zorgt deze coating in tegenstelling tot andere soorten coatings voor een langdurig resultaat. Hierdoor hoeft u uw auto niet vaak opnieuw te laten coaten.

Ook zorgt deze coating voor een super glans effect, waardoor het net lijkt alsof u uw auto een nieuwe lak of kleur heeft gegeven. Kortom, glascoating heeft een langdurig resultaat in tegenstelling tot andere coatings en zorgt voor de best bescherming en uitstraling!

Hoe werkt glascoaten?

Allereerst is het belangrijk dat de ondergrond schoon is voordat we de glascoating aanbrengen. We wassen uw auto dus volledig, waarbij we ook een hoge kwaliteit zeep gebruiken. Wassen wordt is dit geval heel anders aangepakt dan een doorsnee wasbeurt. Een doorsnee wasbeurt zo niet genoeg zijn om de lak echt goed te laten hechten. Er blijven altijd wel hardnekkige vuiltjes over die u met zo een wasbeurt niet wegkrijgt. Vogelpoep is bijvoorbeeld zuurder waardoor het moeilijker van de lak afkomt, als deze natuurlijk niet al beschermd was met een coating. Tijdens het wassen wordt de lak meteen ook ontvet. Op een vette ondergrond kan de glascoating natuurlijk niet hechten. Voor deze aspecten hebben we dus speciale zeep nodig.

Als we de auto volledig hebben gewassen, zullen we deze polijsten. Dit is belangrijk voor het uiteindelijke eindresultaat. Doen we dit niet, dan zal u in de zon bijvoorbeeld verschillende oneffenheden zien of kleine krasjes. Met de coating komt dit namelijk extra tot uiting.

Zijn we klaar met al deze stappen dan kunnen we echt beginnen met het aanbrengen van de glascoating. Dit is een soort gel-substantie. Nadat deze aangebracht wordt zal het snel uitharden waardoor het oppervlak van de lak volledig afgesloten wordt. Uw auto is nu volledig beschermd tegen invloeden van buitenaf!

Laat direct uw auto glascoaten!

Zoals u ziet is glascoaten dus een specialistisch werkje. Hier moet u ervaring voor hebben om dit ook écht goed uit te kunnen voeren. Vaak gaat het al mis bij de eerste stappen wanneer men dit zelf probeert aan te brengen. Zonder de juiste omgeving krijgt u uw auto namelijk niet schoon genoeg en écht vetvrij. Als dit niet het geval is, dan heeft u geen goede ondergrond om de glascoating op aan te brengen.

Glascoating heeft vele voordelen. Zo is deze coating slijtvast, zorgt het voor veel glans, is het waterafstotend en zelfs zelfreinigend! Ook kun je met deze coating vaak jaren vooruit. Over het algemeen wordt hier twee tot vijf jaar voor gegeven voordat er weer een nieuwe laag op aangebracht moet worden.

Laat dus direct uw auto glascoaten voor de beste bescherming en uitstraling van uw auto. Neem contact op met uw specialist!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.