Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Krasverwijdering

Krassen verwijderen auto

Heeft u diepe krassen op uw autolak of misschien wat minder diepe krassen? Kom dan naar ADA Car Cleaning en laat de krassen verwijderen van uw auto. Wij hebben de tools om ervoor te zorgen dat de krassen volledig weggewerkt worden waardoor uw autolak weer egaal en netjes is. Zelf lukt het vaak niet om de krassen netjes weg te werken. Zeker wanneer ze wat dieper zijn. Soms zijn de krassen natuurlijk ook zo diep dat deze niet zo makkelijk te bewerken zijn zonder dat de rest van het oppervlak ook aangepakt moet worden. Maar wanneer is dit het geval?

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Wanneer zijn de krassen op mijn autolak nog te verwijderen en wanneer niet?

Om u een beter inzicht te geven op de manier waarop gekeken wordt naar uw krassen gaan we wat dieper in op de carrosserie en de lak van uw auto. Want hoe is dit precies opgebouwd? Van onder naar boven heeft u natuurlijk als eerst uw carrosserie/het metaal. Vervolgens komt er bij het spuiten van een auto altijd eerst een grondlak. Zo kan de verflaag namelijk goed hechten. Daarna komt dan de echte verflaag. En als laatste wordt er eigenlijk altijd een blanke lak aangebracht. Dit is een soort bescherming en zorgt er voornamelijk voor dat de verf meer zal glimmen.

Zijn er nu krassen in uw autolak gekomen en wilt u deze laten verwijderen? Dan is het eerst zaak dat we kijken hoe diep de kras is. Wanneer dit namelijk relatief oppervlakkig is, dan kunnen we de kras gemakkelijk verwijderen. Hierbij geldt dan ook; hoe dieper de kras, hoe moeilijker het is om deze weg te werken. Een kras kunnen we eigenlijk altijd wel verwijderen, maar hoe dieper deze is, hoe meer werk er bij komt kijken om het oppervlak weer egaal te maken. Er moet dan bijvoorbeeld meer geschuurd worden bij een diepe kras en soms moet de rest van de omgeving waar de kras zich bevindt ook aangepakt worden. Diepe krassen herkent u aan de witte of grijze ondergrond van de kras. Is de ondergrond van de kras nog dezelfde kleur als uw lak? Dan weet u dat deze kras niet dieper is dan de verflaag of misschien zelfs de blanke lak.

Hoe wij krassen op uw auto verwijderen

Om een kras te verwijderen kijken wij dus eerst naar de diepte van de kras. Zo weten we waar we aan toe zijn en hoeveel we moeten schuren om het oppervlak weer egaal te krijgen. Is de kras niet heel diep? Dan weten we dat we maar heel licht op moeten schuren en vervolgens al snel kunnen lakken. Is de kras helaas wel erg diep, en misschien zelfs zo diep dat deze tot op het metaal komt? Dan moeten we in dit geval toch wat meer werk verrichten. Zo een kras moet namelijk met een plamuurlaag opgevuld worden, zodat het oppervlak weer redelijk egaal wordt. Vervolgens moet dit daadwerkelijk egaal gemaakt worden door het te schuren. En nu kan er pas weer een laag autolak overheen komen. Krassen van uw auto verwijderen is dus niet altijd even makkelijk!

Krassen verwijderen auto? Laat dit direct doen door een professional!

Laat de krassen op uw autolak direct behandelen en wacht hier niet te lang mee! Als een kras zo diep is dat het tot op de blanke lak of zelf tot op het metaal komt, dan is de carrosserie niet meer beschermd tegen invloeden van buitenaf. Nu kan de carrosserie dus gaan roesten. Gebeurt dit, dan bent u nog veel verder van huis. Neem dus vandaag nog contact op met een professional van ADA Car Cleaning en laat de krassen van uw auto verwijderen!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.