Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Polijsten

Auto polijsten

Een auto polijsten is geen gemakkelijk werkje. Hiervoor moet u de nodige ervaring en specialisme hebben. Met polijsten is het namelijk zo dat u in principe geen fouten kunt maken. Het moet in één keer goed gaan. Gaat er toch iets fout, dan zal u dit meteen terugzien in het eindresultaat. Met het polijsten wordt alles aan het uiterlijk van uw auto namelijk een stuk duidelijker. Krassen en dergelijke die niet goed weggewerkt zijn zal je dus meteen zien. Maar wat is een auto polijsten precies? Hoe gaan wij te werk? En wat wat is de prijs voor een auto laten polijsten?

Wat is auto polijsten?

U laat uw auto polijsten als de lak bijvoorbeeld een doffe kleur heeft gekregen of als er bijvoorbeeld veel lichte, kleine krasjes zijn ontstaan die het uiterlijk van uw auto toch benadelen. Door een auto te laten polijsten zullen al deze oneffenheden weggewerkt worden en zal de lak weer stralen! Polijsten wordt dan ook gedaan met een speciale pasta en een machine die hiervoor bedoeld zijn. Hiermee krijg je alles wat er aan vuil op de lak zit weg en wordt het hele oppervlak van de auto geëgaliseerd. Uiteraard zal uw lak hierbij niet beschadigd worden! Vervolgens kunt u er ook nog voor kiezen om uw auto te laten waxen na het polijsten.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Hoe werkt een auto polijsten?

Zoals gezegd wordt een auto gepolijst met een speciale machine en speciale pasta. Maar dit doen we niet meteen! Eerst wordt uw auto natuurlijk grondig gewassen. Hiervoor wordt ook speciale auto zeep gebruikt. Door de auto te wassen zorgen we er al voor dat het grootste deel van het vuil weggewerkt wordt en dat het oppervlak van uw auto ontvet wordt. Zo hebben we een goede ondergrond om de polijstpasta op aan te brengen en aan de slag te gaan met de machine. Nu gaan we heel secuur te werk. Met polijsten is het erg belangrijk dat we niet te lang over een plek heen gaan en te weinig pasta gebruiken. Zo zal de bovenste laklaag van de auto te dun worden. Soms moeten we wel meerdere malen over één plek. Eerst gaan we er met de machine en pasta overheen. Dan halen we de vette pasta laag met een doekje weg om te kijken of er nog krassen te zien zijn en we er nog een keer overheen moeten. Is dit nodig? Dan brengen we nog een laag pasta aan en gaan we weer aan de slag met de machine tot we het perfecte resultaat hebben!

Wat kost een auto laten polijsten?

Laat u uw auto bij ons polijsten, dan bieden wij u een uitgebreid pakket aan. Naast alleen het polijsten kunnen we in dit pakket ook uw auto poetsen, in de was zetten, het interieur aanpakken, de kofferbak reinigen, motorruimte reinigen en de wielen grondig reinigen. De prijs voor het polijsten met de rest van het pakket is vanaf €132,50. De kosten zijn volledig afhankelijk van de grootte van uw auto en wat uw wensen verder zijn.

Uw auto laten polijsten doet u bij ADA Car Cleaning!

Wilt u uw auto laten polijsten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en de prijs van uw auto polijsten te bespreken. Wij bieden u een uitgebreid pakket waarmee uw auto er weer als nieuw uit komt te zien. Het polijsten alleen al zorgt ervoor dat de lak van uw auto weer zal glimmen en stralen alsof deze net aangebracht is!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.