Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Benthuizen

Wilt u vanuit Benthuizen uw auto laten poetsen of zelfs detailen? ADA Car Cleaning is al jaren hét autopoetsbedrijf voor Benthuizen en omgeving. Wij zijn meer dan een eenvoudige wasstraat, wij zijn gespecialiseerd in het grondig onder handen nemen van auto’s. Zo zorgen wij ervoor dat de auto er weer als nieuw uitziet. Dit doen wij met zorg en precisie alsof het onze eigen auto is. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld altijd twee emmers om zandkrassen te voorkomen. Daarbij kunnen wij ook krassen verwijderen uit de auto en kunnen we ook uw auto volledig waxen, polijsten of zelfs glascoaten. Voor auto poetsen in Benthuizen moet u dus bij ADA Car Cleaning zijn. Neem direct telefonisch contact op of maak online een afspraak.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Wat kan autopoetsbedrijf Benthuizen voor u betekenen?

Wanneer u uw auto bij ons in Zoetermeer langs brengt dan kunnen wij uw auto weer helemaal als nieuw maken. Dit doen wij bijvoorbeeld ook voor verschillende autodealers in de omgeving, zowel het interieur reinigen als het exterieur. Ook kunnen we uw auto detailen zodat deze er weer helemaal als nieuw uitziet en tot in detail weer helemaal gaaf en glanzend is. Deze look kunt u nog jaren goed houden wanneer u gaat voor een glascoating of een Waxoyl-behandeling. Zo kan er geen vuil meer in de lak trekken en heeft ook zonlicht geen invloed meer op de lak. Zo kunt u dus gedag zeggen tegen doffe lak op uw auto.

Auto interieur laten reinigen Benthuizen

Wij zijn onder andere de auto-interieurreinigingsspecialist voor Benthuizen. Wilt u dus een cockpit die weer helemaal als nieuw aanvoelt en dat de bekleding weer helemaal fris wordt gemaakt? Wij halen uw auto als het ware binnenstebuiten zodat alles weer helemaal als nieuw aanvoelt. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over apparatuur voor stoomreiniging voor het stof in het interieur en professionele tools om vuil weg te halen op plekken waarvan u niet eens wist dat er vuil zat. Daarbij hebben we extra aandacht voor de voorruit van uw auto. Zo kunt u alles goed zien en kunt u weer extra veilig de weg op. Van het reinigen van de zittingen en het verwijderen van nare luchtjes tot het stofzuigen van de vloer. Uw hele auto interieur wordt gereinigd door ADA car cleaning totdat alles weer als nieuw is.

Glas coating en auto detailing Benthuizen

Wanneer uw auto echt uw trots is, dan is ADA car uw autopoetsbedrijf voor Benthuizen. Wij kunnen namelijk uw auto van binnen en van buiten helemaal tot in de puntjes schoonmaken en poetsen, een auto detailen noemen we dat. Hierbij wordt het interieur gereinigd zoals zojuist beschreven en wordt de buitenkant gewassen, gewaxt, gepolijst en worden alle krassen weggewerkt. Door het polijsten wordt de uitstraling weer helemaal egaal wanneer je het door een professional laat doen. Dit moet namelijk in één keer goed gebeuren.

Daarnaast zijn we ook de specialist in glascoaten voor Benthuizen. Met een laag glascoating is uw auto voor de komende 2 tot 5 jaar beschermd tegen weersinvloeden als zon en regen, maar is de lak bijvoorbeeld ook beschermd tegen de stoffen in vogelpoep. De coating is waterafstotend en daardoor ziet u na een coating bijvoorbeeld dat de druppels op uw auto blijven liggen. Naast glascoating kunnen we uw auto ook van een Waxoyl-behandeling voorzien, daarop geven we 3 jaar garantie.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.