Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Hazerswoude

Zoekt u een autopoetsbedrijf omgeving Hazerswoude om uw auto showroomklaar te maken of gewoon om uw auto weer eens echt goed te laten poetsen? ADA Car Cleaning staat voor u klaar. U kunt uw auto bij ons langsbrengen voor een snelle handwas, interieur reiniging of om uw auto volledig te laten detailen. Ook kunnen we de lak van uw auto beschermen met een Waxoyl-behandeling of via glascoating. Wij zijn gespecialiseerd in auto poetsen voor de regio Hazerswoude. Wij doen dit al ruim 20 jaar voor liefhebbers en voor autogarages. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal met uw auto kunnen? Lees dan verder of neem direct contact op!

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Waarom kiest u voor ons autopoetsbedrijf Hazerswoude?

Of het alleen snel de auto wassen en poetsen is of dat uw auto weer helemaal tot in detail als nieuw gepoetst moet worden. Bij ons is het allemaal geen probleem. Met speciale schoonmaakmiddelen en professionele gereedschappen weten we iedere auto om te toveren naar nieuwstaat en zorgen we ervoor dat er geen krasje of vlekje meer te bekennen is. We werken altijd met twee emmers om nieuwe krassen te voorkomen. Daarom kiest een liefhebber liever voor onze service dan voor bijvoorbeeld een wasstraat. Daarnaast kunnen wij ook uw auto polijsten. Dit is een klus die in één keer goed moet gebeuren omdat anders de lak oneffen wordt en dat zorgt voor vlekken. Daarom kiest u dus voor een autopoetsbedrijf dat dit voor u kan doen. Zo gaat uw auto niet alleen weer mooi glimmen, ook kan vuil zich lastiger hechten aan de lak waardoor uw auto langer mooi blijft.

Interieur reinigen en auto detailing Hazerswoude

Een auto poetsen is één ding, een auto detailen is wat anders. Bij auto detailing wordt de auto namelijk niet alleen weer schoon en fris, maar wordt hij echt helemaal weer in nieuwstaat gebracht. Dat is een flinke klus waarbij de auto uiteindelijk weer gaat aanvoelen alsof deze nieuw bij de dealer vandaan komt. Dat doen we door onder andere de bekleding volledig uit te zuigen en te reinigen en door de harde delen met speciale schoonmaakmiddelen te behandelen.

Aan de buitenkant wordt uw auto gewassen en worden krassen weggepoetst, ook gaan we de auto polijsten zodat hij weer helemaal gaaf is. Vaak kunnen we op die manier een auto in betere staat dan nieuw krijgen en is er geen kras of vlek meer te bekennen. Hierbij hebben we altijd extra aandacht voor de voorruit. Waar andere autopoetsbedrijven in Hazerswoude hier niet veel aandacht voor hebben, zien wij dit als een van de belangrijkste delen van een auto omdat de veiligheid ervan afhankelijk is.

Glascoating en andere lakverzegeling

Wanneer u wilt dat de auto mooi glanst en dat dit behouden wordt kunt u bij ADA Car Cleaning ook kiezen voor een Waxoyl-behandeling of voor glascoating. Wij zijn de glascoating-expert voor Hazerswoude en omgeving. Wij kunnen uw auto reinigen, ontvetten en polijsten alvorens wij een glascoating aanbrengen. Het voordeel van deze coating is dat het de lak beschermt en verbetert. De laag is krasbestendig en waterafstotend. Zo blijft de auto dus glimmen. Ook laat de laag geen zonlicht door waardoor de lak niet dof wordt. Dit effect blijft zo’n 2 tot 5 jaar zichtbaar voordat een nieuwe laag nodig is. In de tussentijd hoeft u uw auto alleen af en toe met de hand te wassen om de uitstraling te behouden.

De service van ADA Car Cleaning

Wilt u vanuit Hazerwoude uw auto laten poetsen door een professional zonder dat u daar teveel geld aan kwijt wilt zijn? Breng uw auto dan bij ons langs. Bekijk onze tarieven en maak direct een afspraak! Verder zijn wij ook actief in Moerkapelle en Alpen aan den Rijn.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.