Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Moerkapelle

Wilt u uw auto laten poetsen of zelfs laten detailen? ADA Car Cleaning is uw autopoetsbedrijf voor Moerkapelle. U kunt eenvoudig een afspraak maken met onze specialisten in Zoetermeer via de site om uw auto eens grondig onder handen te laten nemen. Of het nu gaat om alleen het interieur reinigen of een grondige detailing met glascoating of Waxoyl-behandeling voor een langdurig resultaat. Wij staan voor u klaar. We zijn al sinds 1999 een begrip in de regio en poetsen al jaren lang auto’s voor verschillende autobedrijven in de buurt. Wij zijn namelijk de goedkoopste aanbieder van de omgeving. Wilt u een afspraak maken? Dat kan via onze site of via 079 – 331 2524.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Uw auto laten poetsen Moerkapelle door specialisten?

Wanneer de auto weer als nieuw moet lijken dan zijn wij er om u verder te helpen exterieur en interieur reinigen wij met de beste schoonmaakmiddelen en met professionele tools. Op die manier maken wij uw auto schoon alsof het de eigen is. Zo gebruiken we bijvoorbeeld aparte emmers voor schoon en vuil water zodat uw auto écht goed gereinigd wordt en kunnen we uiteraard uw auto poetsen en waxen, maar bijvoorbeeld ook polijsten. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat het resultaat blijvend is door een glascoating of Waxoyl aan te brengen. Zo heeft vuil jarenlang geen kans op uw auto en bent u dus verzekerd van jarenlang een mooie auto. Onze specialisten hebben ervaring met het polijsten van auto’s en weten dus hoe zij in één keer een auto goed moeten polijsten zodat het resultaat mooi egaal is.

Waarom brengt u uw auto naar autopoetsbedrijf Moerkapelle?

Wanneer u om uw auto geeft dan wilt u waarschijnlijk dat de auto net zo mooi blijft als wanneer u hem voor het eerst ophaalde bij de dealer. Daar zijn wij voor. Door ons vakmanschap en een beetje hulp van de modernste apparatuur kunnen wij uw auto weer in die staat brengen en ervoor zorgen dat het zo blijft. Daarbij zijn wij de goedkoopste in de regio. Wanneer u regelmatig (in ieder geval jaarlijks) uw auto laat poetsen door een professional, dan weet u zeker dat de carrosserie in topconditie blijft en dat vuil dus niet uw auto permanent kan beschadigen waardoor er roest kan ontstaan ook zorgt dit ervoor dat het weer minder invloed heeft op de uitstraling van uw auto.

Laat uw auto interieur reinigen Moerkapelle

Zijn er nare luchtjes, vervelende vlekken of wilt u om een andere reden uw auto interieur laten reinigen? Wij staan voor u klaar om de cockpit, de bekleding en zelfs de hemel en de vloer helemaal te reinigen en te poetsen zodat alles weer als nieuw aanvoelt. Stoomapparaten, stofzuigers en allerlei stoffen hebben wij tot onze beschikking om vuil te verwijderen uit ieder hoekje en gleufje tot we uiteindelijk alleen nog de vloer hoeven te zuigen. Bij het interieur reinigen hebben we altijd extra aandacht voor de voorruit. Deze wordt door veel bedrijven vergeten, maar is naar onze mening juist het belangrijkst. Zo kunt u weer veilig de weg op in een schone en frisse auto.

Auto detailing en glascoating Moerkapelle

Auto detailing is het helemaal tot in detail schoonmaken van een auto. Een grote beurt van binnen naar buiten en van boven tot onder. U brengt er een auto vuil heen en u kunt hem weer als nieuw ophalen. Zo bent u in één keer klaar. Dit is meer dan alleen het wassen van de auto. U kunt uw auto dan namelijk ook meteen laten waxen of polijsten. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om uw auto te laten glascoaten. Dan maken we uw auto helemaal schoon en vetvrij en daarna polijsten we hem waarna we een dunne coating op de auto aanbrengen waardoor het weer geen invloed meer heeft op de lak. Zo bent u voor 2 tot 5 jaar verzekerd van een mooie uitstraling van uw auto.

Wilt u dus uw auto laten poetsen, reinigen of detailen? Neem dan snel contact op met de beste autopoetser van Moerkapelle en omgeving en maak een afspraak! Wij zijn ook actief in Alphen aan den Rijn en Hazerswoude.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.