Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Bleiswijk

Zoekt u een autopoetsbedrijf in de buurt van Bleiswijk om uw auto te laten poetsen of zelfs te laten detailen? ADA Car Cleaning is uw expert voor de regio om uw auto snel en goed of uitgebreid en tot in detail te upgraden naar nieuwstaat. Wij zijn al sinds 1999 een begrip in de regio als het gaat om auto’s poetsen, detailen, interieur reinigen en het aanbrengen van lak beschermende lagen zoals glascoating. Wij kunnen een auto showroomklaar maken van binnen en van buiten, maar we kunnen ook uw auto volledig onder handen nemen en detailen tot uw auto nog beter is dan in nieuwstaat. Onze specialisten behandelen uw auto alsof deze van henzelf is en we gaan dan ook door tot we zelf ook 100% tevreden zijn over het resultaat. Lees verder over onze diensten of maak direct een afspraak met ons autopoetsbedrijf voor Bleiswijk.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Ga voor auto detailing Bleiswijk

Voor de regio Bleiswijk zijn uw auto detailing specialist. U kunt uw auto bij ons langsbrengen om hem helemaal onder handen te laten nemen door onze specialisten met speciale schoonmaakmiddelen en apparaten waarmee we elke oneffenheid uit de look van uw auto we krijgen. Vlekken in de bekleding, krassen, doffe plekken in de lak, het is allemaal geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw auto tot in de puntjes verzorgd wordt zodat deze weer aanvoelt alsof u hem net bij de dealer hebt opgehaald. Bijkomend voordeel van onze auto detailing is dat de auto ook altijd wordt gepolijst. Dit is een klus die alleen uitgevoerd kan worden door een professional omdat er bij een klein foutje al vlekken in de lak worden gemaakt. Door te polijsten wordt de lak egaler en daarmee ook glanzender dan ooit. Omdat de laklaag zo glad en egaal is gemaakt kan ook vuil zich niet meer hechten aan de lak en is uw auto dus ook een stuk beter schoon te houden. Wij bevelen u dan ook aan om jaarlijks uw auto langs te brengen bij ons autopoetsbedrijf voor Bleiswijk zodat uw auto cosmetisch in topconditie blijft

Auto detailing Bleiswijk met glascoating

Wanneer u een meer permanente oplossing voor de uitstraling van uw auto zoekt, dan kunt u ook voor glascoating gaan. Met glascoating wordt er een dunne laag aangebracht die uithardt en dan de lak beschermt en verbetert. Zo is deze laag kraswerend en stoot het water, vuil en zonlicht af. Zo wordt de lak dus door niets aangedaan en is het beschermd tegen alle soorten invloeden. Met glascoating is uw auto voor de komende 2 tot 5 jaar gevrijwaard van krassen of doffer wordende lak.

Wij kunnen uw auto reinigen, polijsten en ontvetten voordat we de glascoating aanbrengen voor maximale hechting en maximaal resultaat. Deze laag coating is snel uitgehard waardoor u binnen no-time verzekerd bent van een auto die onder alle omstandigheden mooi blijft glanzen en waar u niet veel meer aan hoeft te doen dan alleen een periodieke handwas.

Uw auto interieur laten reinigen Bleiswijk

Een auto die veel gebruikt wordt, wordt op den duur vies van binnen. Kruimels zijn nauwelijks te voorkomen en ook zien we vaak drankvlekken in bekleding. Dit kunnen wij oplossen met schoonmaakmiddelen en stoomreinigers. Van de hemel tot de vloer van uw auto, alles kunnen wij reinigen totdat de auto weer helemaal fris en nieuw aanvoelt. Ideaal wanneer u uw auto gaat verkopen, maar ook is het natuurlijk fijn om weer een frisse auto te hebben. Daarbij hebben wij extra aandacht voor de voorruit zodat u weer optimaal uitzicht hebt voor een optimale rijbeleving.

Maak vandaag nog een afspraak voor auto detailing Bleiswijk

Wilt u dat uw auto weer gaat glimmen als nooit tevoren of moet de auto gewoon showroomklaar gemaakt worden? ADA Car Cleaning is hét autopoetsbedrijf voor Bleiswijk en omstreken voor alle soorten cosmetisch onderhoud aan auto’s. Neem dus snel contact op of maak direct online een afspraak! ADA is niet alleen actief in Bleiswijk. Ook in Alphen aan den Rijn, Waddinxveen en Zevenhuizen kunt u op ons rekenen!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.