Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Waddinxveen

Bent u op zoek naar een autopoetsbedrijf in de buurt van Waddinxveen om uw auto weer eens te laten stralen alsof hij nieuw is? Breng dan uw auto langs bij ADA Car Cleaning. Als autopoetsbedrijf Waddinxveen zijn wij namelijk al sinds 1999 het adres voor auto poetsen, interieur reinigen, auto detailen of showroomklaar maken en laklagen verbeteren via Waxoyl of glascoating. Wij hebben de tools en schoonmaakmiddelen om uw auto weer helemaal als nieuw te maken tegen een scherpe prijs. Lees verder op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen of neem direct contact op.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Uw auto laten poetsen door ADA Car Cleaning?

Als autopoetsbedrijf voor Waddinxveen en omgeving behandelen we uw auto alsof het onze eigen auto is, met zorg en toewijding. We gebruiken bijvoorbeeld altijd 2 emmers voor schoon en vuil water zodat we altijd met een schone spons werken. Ook kunnen we bijvoorbeeld uw auto polijsten. Wanneer u dat door een specialist laat doen dan gebeurt dit in één keer goed, waardoor de glans egaal is over de hele auto zonder dat er vlekken waarneembaar zijn. Bijkomend voordeel is dat hierdoor vuil minder kans krijgt om zich te hechten aan de laklaag, waardoor de auto beter schoon gehouden kan worden en de lak langer goed blijft.

Wij kunnen uw auto poetsen, maar we zijn er ook voor auto detailing. Dat houdt in dat we uw auto weer helemaal naar nieuwstaat brengen en dat alles tot in detail gereinigd en gepoetst wordt totdat uw auto weer helemaal glanst als nieuw van binnen tot buiten en van boven tot onder. Zo voelt uw auto dus echt weer alsof u hem zojuist bij de dealer hebt opgehaald.

Auto interieur reinigen Waddinxveen

Wanneer u vaak gebruik maakt van uw auto, dan is de kans groot dat het interieur vuil wordt en toe is aan reiniging. Door dranken kunnen er vlekken in de bekleding komen en kruimels die zich ophopen in gleuven van de auto zijn bijna niet te voorkomen. Wij kunnen er echter voor zorgen dat de auto weer helemaal fris wordt. Wij kunnen uw auto binnenstebuiten halen om vuil weg te krijgen waarvan u nauwelijks wist dat het er zat en we krijgen via stoomreiniging de meest hardnekkige vlekken uit de bekleding. Daardoor verdwijnen vaak ook alle geurtjes uit de auto en gaat deze dus weer fris aanvoelen. Van de hemel tot aan de vloer, alles wordt gereinigd en gepoetst totdat het interieur weer brandschoon is. Ook hebben we extra aandacht voor de voorruit. Deze wordt gepoetst tot er geen vlekje meer zichtbaar is en het uitzicht helemaal optimaal.

Behoud de uitstraling van uw auto via glascoating Waddinxveen

Een mooie auto mooi houden kan door hem regelmatig bij ons langs te brengen om hem te laten poesten en polijsten, maar u kunt ook kiezen voor glascoating. Dan brengen we een dunne laag coating aan op uw auto die snel uithardt. Wanneer deze hard is, heeft u een extra laag op uw auto die de lak beschermt en verbetert. Deze coating is krasbestendig, waterafstotend en laat geen zonlicht door. Zo blijft de uitstraling van uw auto dus behouden voor 2 tot 5 jaar. Vuil kan zich niet meer aan de lak hechten en ook kan zonlicht de lak niet langer dof maken. Zo is het enige wat u hoeft te doen af en toe de auto met de hand wassen.

ADA Car Cleaning: Het autopoetsbedrijf voor Waddinxveen

Een auto laten poetsen door een professional zorgt ervoor dat uw auto gaan stralen als nooit tevoren en dat uw auto ook langer mooi blijft en zo zijn waarde behoudt. Wilt u dit ook voor uw auto? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak met de autopoetsers voor Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Bleiswijk of Zevenhuizen!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.