Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Zevenhuizen

Voor Zevenhuizen in ADA Car Cleaning uw autopoetsbedrijf. Wanneer u uw auto wil laten poetsen of zelfs tot in detail wil laten reinigen van binnen en buiten dan zijn wij uw specialist. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat het effect van onze behandeling nog lang zichtbaar is door een glascoating of Waxoyl-behandeling aan de buitenkant of een UPT bekledingbescherming aan de binnenkant. Benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Waarvoor kunt u autopoetsbedrijf Zevenhuizen inschakelen?

Al sinds 1999 zijn wij dé specialist in auto poetsen van Zevenhuizen en de rest van omgeving Zoetermeer. U kunt bij ons uw auto snel laten wassen of laten uitzuigen en reinigen, maar wij kunnen ook uw auto compleet onder handen nemen zodat deze er weer uitziet alsof hij nieuw van de dealer komt, auto detailing noemen we dat. Daarbij kunnen we uw auto polijsten, wassen en poetsen en kunnen we ook permanente bescherming aanbrengen aan uw auto zodat het effect van onze poetsbeurt jarenlang zichtbaar blijft.

Waarom uw auto laten poetsen door ADA Car Cleaning?

Een auto laten poetsen is een investering voor uw auto waar u lange tijd plezier van heeft. Door de auto regelmatig te laten reinigen heeft viezigheid als modder en vogelpoep, maar ook regenwater geen kans om zich vast te vreten in de carrosserie waardoor roest aan de auto kan ontstaan. Door de auto jaarlijks helemaal te laten reinigen door een professional, behoudt uw auto een mooier uiterlijk en heeft hij minder last van weersinvloeden.

Wanneer u dit door een professional laat doen, weet u zeker dat dit goed gebeurt en dat er geen plekje wordt vergeten of overgeslagen. Wij beschikken namelijk over een team van liefhebbers die een auto poetsen alsof het hun eigen auto is. Zo gebruiken wij altijd aparte emmers voor schoon en vuil water om krasjes te voorkomen en uiteraard beschikken wij over de juiste middelen en apparatuur om een auto weer helemaal terug in nieuwstaat te brengen. Daarbij moet bijvoorbeeld het polijsten van een auto altijd in één keer goed gebeuren voor een mooi strak en egaal effect. Daarom laat de liefhebber zijn autopoetsen door een professioneel autopoetsbedrijf.

Auto interieur laten reinigen Zevenhuizen

Het interieur van een auto kan het stevig te verduren krijgen en u doet er dan ook goed aan om dit regelmatig te laten schoonmaken. Door uw auto interieur te laten reinigen is de auto namelijk weer helemaal ontdaan van alle vuil, zelfs op plekken waarvan u helemaal niet wist dat het er zat. De bekleding kunnen we met stoom reinigen en alles wordt helemaal weer uitgezogen. We zorgen ervoor dat er geen gekke geuren meer geroken kunnen worden en alle vlekken zijn verdwenen wanneer u de auto weer bij ons ophaalt. Hierbij hebben we extra aandacht voor een schone voorruit zodat u weer veilig de weg op kunt met een blinkend schoon interieur.

Detailing en glas coating Zevenhuizen

Voor een écht brandschone auto gaat u natuurlijk voor de complete behandeling van autopoetsbedrijf Zevenhuizen. Daarbij maken we uw interieur schoon, maar gaan we ook de buitenkant wassen, poetsen en polijsten zodat de auto weer helemaal als nieuw lijkt. Ook kunnen we ervoor zorgen dat dit effect bewaard blijft via glas coating. Dit is een laag die we aanbrengen aan de buitenkant van de auto waarmee de lak wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Deze laag verbetert de lak: het geeft veel glans, is waterafstotend en zelfs zelfreinigend. Daardoor hebben factoren als modder en vogelpoep geen invloed meer op de lak van uw auto.

Auto laten poetsen Zevenhuizen? ADA Car Cleaning!

Exterieur of interieur reinigen? De auto weer in nieuwstaat brengen of zelfs een beschermende laag aanbrengen? Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u weer trots kunt rondrijden met uw auto. Bekijk onze tarieven of maak direct een afspraak! Wij zijn ook actief in Alphen aan den Rijn, Bleiswijk en Waddinxveen.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.