Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Leiden

Zoekt u een autopoetsbedrijf bij Leiden waar u uw auto kunt laten poetsen door specialisten die uw auto behandelen alsof het hun eigen is? Wilt u uw auto weer laten stralen als nieuw? Wij kunnen uw interieur en exterieur volledig onder handen nemen. Wij zijn ADA Car Cleaning en wij maken auto’s schoon. Dit doen wij al sinds 1999 voor particulieren en voor autogarages. U kunt bij ons langskomen voor een snelle handwas, maar u kunt ook gaan voor auto detailing of voor glascoating zodat uw auto er weer helemaal gaaf uitziet en u daar ook nog eens jaren plezier van zult hebben. Naast Leiden zijn wij ook actief in Voorschoten, Zoeterwoude en Alphen aan den Rijn

Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op of lees verder op deze pagina!

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Door de specialist uw auto laten poetsen Leiden?

Een auto laten poetsen door een specialist is wat anders dan de auto een keer door de wasstraat halen. U laat uw auto namelijk poetsen door mensen die er de hele dagen mee bezig zijn en daardoor precies weten wat er moet gebeuren. Zij zorgen er dan ook voor dat er geen enkel plekje wordt overgeslagen en dat alles weer helemaal als nieuw is. Een professioneel autopoetsbedrijf maakt het verschil door te werken met professionele middelen waardoor een auto grondig gereinigd wordt. Daardoor blijft de auto veel langer mooi. Wanneer de auto schoon is, heeft het weer er minder invloed op en raakt de lak niet beschadigd. Normaal gaat de lak na verloop van tijd achteruit en wordt de auto uiteindelijk steeds doffer, maar dit kan voorkomen worden of in ieder geval voor lange tijd uitgesteld wanneer u de auto jaarlijks door een specialist laat poetsen.

Welk verschil maakt een autopoetsbedrijf voor uw auto?

Een auto poetsen in Leiden kunt u zelf ook wel uiteraard. Een professionele autopoetser gaat dan ook een stap verder. Wij doen niet alleen aan auto’s poetsen, maar aan car detailing. Dat wil zeggen dat wij de auto tot in detail schoonmaken van boven naar beneden en van binnen naar buiten. Uw auto wordt als het ware helemaal binnenstebuiten gekeerd zodat alles weer helemaal als nieuw wordt. Dit doen wij bijvoorbeeld voor autodealers wanneer een auto in de verkoop gaat, maar ook liefhebbers brengen hun auto’s bij ons langs omdat een mooie auto natuurlijk wel mooi moet blijven. Wij werken met speciale zeep en maken uw auto altijd met twee emmers schoon zodat er geen krassen door oud vuil kunnen ontstaan. Daarbij kunnen we natuurlijk ook krasjes wegpoetsen en kunnen we uw auto niet alleen wassen en poetsen, maar ook uitgebreid waxen en polijsten. Polijsten is bijvoorbeeld zo’n klus die u beter aan de professional kunt overlaten omdat dit in één keer goed gedaan moet worden voor een egaal effect.

Auto interieur reinigen Leiden

Bij een auto hoopt zich vaak vuil op in kleine gleuven en ontstaan er vlekken door bijvoorbeeld koffie. Een interieur reiniging kan dan natuurlijk goed uitkomen. Wij beschikken namelijk over professionele tools zoals stoomreinigers voor autobekleding waarmee wij de bekleding kunnen reinigen zodat deze er weer uit komt te zien als nieuw. Ook zuigen we de bekleding helemaal uit. Op die manier verwijderen we vuil waarvan u niet eens wist dat het er zat.

Van het interieur van uw auto is de voorruit het belangrijkst. Hiermee kunt u immers zien wat er voor u gebeurt. Waar andere autopoetsbedrijven in Leiden dit niet echt meetellen zien wij het als een cruciaal onderdeel van een interieur reiniging. Wij zorgen er dan ook voor dat de voorruit weer blinkend schoon is. Ten slotte stofzuigen we de vloer nog totdat er geen kruimeltje meer zichtbaar is. Zo heeft u een volledig als nieuw interieur zonder geurtjes of vlekken.

Lak verzegelen met glas coating Leiden

Wanneer u een auto detailing hebt gedaan dan ziet uw auto er weer uit als nieuw. Het enige probleem is dat deze look niet verzegeld is op dat moment. Zo kan vocht of vogelpoep nog steeds de lak beschadigen en kan ook zonlicht nog steeds de lak doffer maken. Op die manier wordt de look dus niet verzegeld. Gelukkig kunnen wij hier wel voor zorgen. Wij doen namelijk ook aan glascoating en aan Waxoyl-behandelingen. Via deze behandelingen wordt er een laag aangebracht die de lak beschermt waardoor u uw auto langer gaaf blijft.

Ga voor glascoating

Een glascoating is een laag die uw lak beschermt en verbetert. Deze laag is als glas en geeft dus veel glans aan uw auto en het is waterafstotend. Daardoor ziet u na een regenbui of wasbeurt bijvoorbeeld dat er druppels op de auto blijven staan. Een glascoating zorgt ervoor dat zon en andere weersinvloeden geen effect meer hebben op de lak en dat ook viezigheid als vogelpoep en modder niet langer in de lak kunnen vreten. Er komt niets meer door een glascoating. Vaak duurt dit effect wel 2 tot 5 jaar. Laat u adviseren door onze specialisten wanneer u glascoating voor uw auto overweegt.

Wanneer wij een glascoating aanbrengen, wassen we eerst uw auto met een speciale zeep en daarna wordt de auto nog eens helemaal ontvet. Op die manier hecht de coating zich het beste. Daarna wordt de auto gepolijst voor een optimaal resultaat. Ten slotte brengen we een dunne laag coating aan die snel uithardt. Op die manier heeft u snel een goede laag bescherming voor uw lak waar u jaren plezier van hebt.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.