Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Voorschoten

Uw auto laten poetsen door de specialisten van autopoetsbedrijf Voorschoten en omgeving? Bij ADA Car Cleaning zijn we al sinds 1999 bezig met het poetsen, reinigen, polijsten, detailen en zelfs glascoaten of behandelingen met Waxoyl of UPT bekledingbescherming kunnen wij aan uw auto aanbrengen. Zo zorgen we ervoor dat iedere auto in betere staat vertrekt dan deze bij ons aankomt. Wij poetsen auto’s voor garages die hun occasions showroomklaar willen maken, maar we poetsen ook auto’s voor particulieren en liefhebbers die een auto willen waar ze in gezien mogen worden. Wilt u ook uw auto weer laten stralen als nieuw? Lees dan verder voor een uitgebreide beschrijving van onze werkzaamheden of maak meteen een afspraak op onze website!

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Hoe maakt ons autopoetsbedrijf Voorschoten het verschil voor u?

Wanneer u uw auto laat poetsen door een professional dan zult u zien dat dit een heel ander effect heeft op uw auto dan bijvoorbeeld de autowasstraat om de hoek. Wij gaan namelijk drie stappen verder. Wij kunnen namelijk een auto detailen tot in de puntjes zodat krassen verdwijnen in plaats van dat ze gemaakt worden. Wij wassen namelijk een auto eerst met de hand via de twee emmer methode waarbij we steeds met een schone spons werken zodat er geen vuil in de spons blijft dat krassen kan veroorzaken. Daarbij kunnen wij krasjes juist wegpoetsen en kunnen we de lak van uw auto polijsten zodat vuil zich moeilijker hecht aan de lak. Wanneer u uw auto jaarlijks onder handen laat nemen door een professionele autopoetser dan merkt u dat de lak veel langer mooi blijft en dat roest aan de carrosserie voorkomen wordt. Zo heeft het weer minder invloed op de auto en behoudt de auto zijn waarde.

Auto detailing en glascoating Voorschoten

Bij auto detailing brengen we dus uw auto helemaal weer in nieuwstaat. Geen vuiltje of krasje is er nog te herkennen nadat wij klaar zijn en het is echt net alsof u de auto weer uit de showroom haalt. Bekijk anders maar eens onze eerdere resultaten. We werken van boven naar beneden en van binnen naar buiten waarbij we heel het interieur reinigen en vervolgens de buitenkant wassen met speciale zeep, poetsen en dan ook nog eens polijsten voor een optimaal glanzend resultaat.

Dit resultaat kunnen we ook nog eens verzegelen via glascoating. Wanneer uw auto helemaal gaaf en glanzend is gemaakt kunnen we namelijk uw auto ontvetten voor optimale hechting om vervolgens een laag glascoating aan te brengen. Door deze laag coating is de lak beschermd tegen water, vuil en zonlicht. Er komt dus niets door deze laag heen en blijft de uitstraling hetzelfde totdat de coating na 2 tot 5 jaar is uitgewerkt. Het enige wat u in de tussentijd nog hoeft te doen aan cosmetisch onderhoud aan de buitenzijde is een periodieke handwas.

Auto interieur reinigen Voorschoten

Een interieur reinigen is iets wat sommigen periodiek laten doen, maar wat ook vaak gedaan wordt wanneer iemand een auto nieuw heeft gekocht. Wij kunnen het interieur van uw auto weer echt als nieuw maken. Met stoom en de beste schoonmaakmiddelen kunnen we bekleding volledig als nieuw maken en kunnen we de harde delen van het interieur reinigen tot ze weer blinken. Van de hemel tot aan de vloer van de auto kunnen we alles onder handen nemen tot er geen vlek meer zichtbaar is en er geen geurtje meer waarneembaar is.

ADA Car Cleaning: Voorschotens specialist in auto poetsen

Een auto laten poetsen of zelfs weer helemaal in nieuwstaat brengen? Van een kleine handwas tot auto detailing met glascoating, voor ons is het allemaal geen punt. Bekijk onze scherpe tarieven of maak direct een afspraak. Ook in Leiden, Zoeterwoude, Benthuizen en Nootdorp kunt u bij ons terecht.

Maak direct een afspraak

En ontdek het verschil! 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.