Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Zoeterwoude

Wilt u uw auto laten poetsen? Vanuit Zoeterwoude is ADA Car Cleaning uw beste optie. Wij zijn namelijk uw partner voor auto’s poetsen, auto detailing, interieur reinigen en het aanbrengen van een beschermende laag zoals glascoating. Als autopoetsbedrijf Zoeterwoude zijn al sinds 1999 actief voor garages en particulieren in de omgeving. U ziet dan ook dat we al veel auto’s weer in nieuwstaat hebben afgeleverd. We poetsen, polijsten, verwijderen krassen alsof we met onze eigen auto bezig zijn. Zo wordt uw auto weer als nieuw. Ook hecht vuil zich minder goed aan een schone auto waardoor uw auto langer mooi zal blijven. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor u? Lees dan verder of maak direct een afspraak op onze website. 

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Waarom auto laten poetsen Zoeterwoude door een professional?

Wij raden onze klanten in Zoeterwoude altijd aan om in ieder geval eens per jaar hun auto professioneel te laten poetsen. Wanneer een auto namelijk grondig is gereinigd en vervolgens wordt gepoetst en gepolijst, dan is de laklaag van de auto weer helemaal glad en gaaf. Daardoor krijgt vuil geen kans meer om zich te nestelen op de auto en blijft uw auto dus ook langer schoon en mooi. Onze professionals doen dit met zorg en toewijding en gaan door totdat zij zelf ook 100% tevreden zijn over het resultaat. Wij werken met speciale reinigingsmiddelen voor auto’s en maken altijd gebruik van 2 emmers zodat je altijd met een schone spons werkt. Zo komen er geen krassen in de lak die er bijvoorbeeld bij een wasstraat wel in zouden komen. Wij kunnen uw auto tot in detail schoonmaken, reinigen en polijsten. Dat moet altijd in één keer goed gebeuren zodat er geen vlekken in de lak komen. Daarom laat u uw auto dus poetsen door een professionele autopoetser.

Auto detailing Zoeterwoude

Wilt u een auto showroomklaar laten maken of gewoon een mooie beurt voor uw auto zodat deze er weer puntgaaf uitziet? Wij zijn de auto detailing specialist van Zoeterwoude en omgeving. Dat houdt in dat we een auto van buiten en binnen weer helemaal tot in de puntjes reinigen, schoonmaken en weer als nieuw maken. Wij maken alles schoon van binnen en buiten en van boven tot onder. Uw auto wordt gereinigd met speciale zeep, we zorgen ervoor dat ieder krasje wordt weggepoetst en vervolgens polijsten we de auto zodat hij weer mooi gaat glimmen en zodat vuil zich niet ophoopt op de lak. Zo is uw auto dus weer als nieuw aan de buitenkant, maar ook de binnenkant wordt niet vergeten.

Auto interieur reinigen Zoeterwoude door ADA Car Cleaning

Bij auto detailing hoort ook het interieur reinigen. De bekleding van een auto gaat vaak na verloop van tijd achteruit en moet dan ook regelmatig gereinigd worden om in topconditie te blijven. Ook willen nieuwe eigenaren van een auto vaak het interieur laten reinigen wanneer de auto tweedehands is gekocht. Wij kunnen drankvlekken, maar bijvoorbeeld ook nicotineaanslag uit een rokersauto verwijderen. De harde delen van een auto interieur pakken we aan met speciale schoonmaakmiddelen en de zachte delen maken we schoon met stoomreinigers. Zo zorgen we ervoor dat de auto weer fris en als nieuw aanvoelt.

Glascoating Zoeterwoude en andere lakverzegeling

Wanneer u een permanente oplossing voor een schone en glanzende auto zoekt, dan zijn wij er voor het glascoaten van uw auto. Door uw auto te polijsten en te ontvetten wordt uw auto klaargemaakt om een dunne laag coating aan te brengen die niets doorlaat. Geen water, geen vuil, geen zonlicht. Daardoor wordt de lak door niets aangetast en blijft de uitstraling dus hetzelfde. De coating is krasbestendig en daardoor is uw auto voor de komende 2 tot 5 jaar beschermd tegen alle omstandigheden. Wij zijn verder ook actief in Leiden, Voorschoten, Benthuizen en Nootdorp.

Auto laten poetsen Zevenhuizen? ADA Car Cleaning!

Exterieur of interieur reinigen? De auto weer in nieuwstaat brengen of zelfs een beschermende laag aanbrengen? Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u weer trots kunt rondrijden met uw auto. Bekijk onze tarieven of maak direct een afspraak! Wij zijn ook actief in Alphen aan den Rijn, Bleiswijk en Waddinxveen.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.