Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Voorburg

ADA Car Cleaning is hét bedrijf in de omgeving Voorburg voor auto poetsen, polijsten, detailen, glascoaten en showroomklaar maken. Vanuit Zoetermeer hebben wij al veel klanten uit de buurt geholpen, waaronder in Voorburg als autopoetsbedrijf. We zijn al sinds 1999 actief voor autodealers die hun auto’s net dat beetje extra willen geven voor de verkoop, maar ook voor liefhebbers die gewoon graag rondrijden in een mooie schone glanzende auto. Wij staan erom bekend dat we omgaan met de auto’s van klanten alsof het onze eigen auto is. Dat is dan ook wel te zien aan onze resultaten uit het verleden. Wij gaan namelijk zorgvuldig te werk met de beste tools om een auto van binnen en buiten helemaal spic en span te maken. Bent u benieuwd naar hoe we uw auto weer helemaal als nieuw kunnen laten stralen? Lees dan verder of neem direct contact op.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Wat doet een professioneel autopoetsbedrijf Voorburg?

Iedereen kan een auto poetsen in Voorburg, maar het effect verschilt van autopoetser tot autopoetser. Bij ADA Car Cleaning werken we alleen met de beste poetsers uit de omgeving, echte autoliefhebbers die maar wat graag een auto laten stralen zodat ieder detail er mooi uitkomt. Van oude auto’s die weer in ere hersteld moeten worden tot supercars die onder handen genomen mogen worden met Waxoyl of glascoating. Wij werken met professionele tools en de beste schoonmaakmiddelen om iedere auto de behandeling te geven die het verdient. Zo werken we bijvoorbeeld altijd tijdens het wassen met twee emmers om krassen te voorkomen en kunnen we bestaande krassen uit de lak wegpoetsen. Daarbij zijn we ook expert in het polijsten van auto’s. Door een auto te polijsten gaat een auto weer mooi glimmen, mits je ze wel goed polijst. Dit moet namelijk in één keer goed gebeuren zodat er geen vlekken ontstaan. Daarom ga je dus langs ons autopoetsbedrijf Voorburg.

Auto detailing Voorburg

Een auto poetsen is één ding, maar een auto detailen gaat nog een stap verder. De naam zegt het al: de auto wordt echt tot in detail schoongemaakt. Dat betekent dat we niet de auto volledig wassen zodat deze weer schoon is, maar dat hij overal weer mooi gepoetst én gepolijst wordt zodat de auto er weer uitziet alsof hij nieuw bij de dealer vandaan komt en wellicht wel beter dan dat. Hoe dan ook zal de auto weer helemaal als nieuw aanvoelen, niet alleen van buiten, maar ook van binnen.

Auto interieur reinigen, uw auto weer fris

Naast het cosmetisch onderhoud aan de buitenkant van de auto, kunnen we ook het auto interieur reinigen voor klanten uit Voorburg. Of nu alleen de cockpit gepoetst moet worden en bekleding uitgezogen, of dat het interieur is beschimmeld en echt professioneel gereinigd moet worden. Voor ons is het allemaal geen probleem. Met speciale schoonmaakmiddelen en stoomapparaten krijgen we ieder interieur weer als nieuw en kunnen we alle vlekken en luchtjes permanent uit uw auto verwijderen. Wij keren uw auto als het ware binnenstebuiten en halen vuil uit gleuven waarvan u wellicht niet eens wist dat er vuil zat. Daarbij zorgen we er ook voor dat uw ruiten weer blinkend schoon zijn waardoor u alles weer goed kunt overzien.

ADA Car Cleaning: ook voor glascoating Voorburg

Al sinds 1999 is ADA Car Cleaning uit Zoetermeer uw partner voor auto’s poetsen, interieuren reinigen en auto detailing, maar ook voor glascoating. Met glascoating heeft u een beschermende laag op uw auto waardoor vuil, regen en zon geen invloed meer hebben op de uitstraling van de lak van uw auto. Wij kunnen dit professioneel aanbrengen waardoor de effecten van de glascoating zo’n 2 tot 5 jaar zichtbaar blijven. Informeer naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak! Ook in Den Haag, Leidschendam en Leidschenveen!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.