Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Leidschenveen

Vanuit Leidschenveen uw auto laten poetsen? ADA Car Cleaning staat voor u klaar! Of u nu alleen even uw auto grondig wil laten wassen door een professional, van binnen of van buiten of dat u uw auto weer echt wil laten stralen alsof deze vers uit de showroom komt, bij ons kan het allemaal. In onze garage te Zoetermeer maken we al sinds jaar en dag auto’s schoon voor dealers die een auto showroomklaar willen hebben en voor liefhebbers die gewoon graag in een mooie auto willen rijden waarmee ze gezien mogen worden. Wij kunnen een auto detailen, maar bijvoorbeeld ook glascoaten zodat het effect van onze poetsbeurt blijvend is voor de komende 2 tot 5 jaar. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw auto kunnen betekenen? Neem dan contact op of maak direct een afspraak!

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Waarom uw auto laten poetsen bij een autopoetsbedrijf?

U kunt waarschijnlijk zelf ook wel een auto poetsen in Leidschenveen. Wij zijn er echter full-time mee bezig en daardoor kunnen wij dit sneller en dankzij professionele tools en onze ervaring kunnen we dit ook beter. Daarnaast kunnen we ook een auto detailen. Daarbij wordt de auto tot in de puntjes helemaal gereinigd, gepoetst en zelfs gepolijst. Door te polijsten worden alle krassen en oneffenheden uit de lak gehaald en gaat de auto weer glanzen. Polijsten is typisch zoiets wat u door een professioneel autopoetsbedrijf laat doen omdat dit in één keer goed moet gebeuren omdat u anders altijd vlekken in de lak blijft zien. Met onze specialisten heeft u dus een service die vele malen beter is dan uw lokale wasstraat en waardoor uw auto er ook veel beter uit komt te zien. Wij werken bijvoorbeeld altijd met 2 emmers voor schoon en vuil water waardoor we altijd een schone spons hebben en er dus geen krasjes in de lak kunnen komen tijdens het poetsen. Wij gaan met uw auto om alsof hij van onszelf is en gaan dus ook door totdat we zelf ook tevreden zijn.

Interieur reinigen Leidschenveen

Uw auto interieur reinigen is nog zo’n klus waar de professional echt een verschil kan maken. Wij poetsen en stofzuigen een auto namelijk niet alleen. We zorgen er ook voor dat uw auto weer helemaal in topconditie komt van binnen. We reinigen de bekleding van de hemel tot de vloer en we reinigen de cockpit en andere harde delen met speciale middelen zodat deze weer helemaal fris aanvoelen. Extra aandacht besteden we aan de voorruit zodat u alles goed kunt zien voor de optimale veilige rijbeleving. We halen vlekken weg waarvan u dacht dat u ze er nooit meer uit zou kunnen krijgen en halen vuil uit alle gleuven, zelf die wie u wellicht niet eens had gevonden. Zo hebben vlekken en geurtjes geen kans meer en is uw auto weer als nieuw.

Auto detailen en waarborgen met glascoating Leidschenveen

Wilt u een auto waar u indruk mee kunt maken en wilt u dat dat effect lang stand houdt? Ga dan voor glascoating op uw auto. Met glascoating heeft u een laag op uw auto die de lak beschermd en zelfs verbeterd. Deze glanzende laag zorgt namelijk voor een glimmende uitstraling en het zorgt ervoor dat vocht, vuil en zonlicht geen invloed meer hebben op de lak van uw auto. Deze laag zorgt er dus voor dat uw lak niet beschadigt en ook niet dof wordt. Dit effect blijft met een glascoating zo’n 2 tot 5 jaar zitten.

ADA Car Cleaning: uw autopoetsbedrijf Leidschenveen

Al sinds 1999 is ADA Car Cleaning een begrip in de regio rond Leidschenveen. Maar ook in Den Haag, Leidschendam Voorburg en Delft. Daarom komen ook veel dealers en liefhebbers bij ons langs om de look van hun auto te verbeteren of te verzegelen via glascoating of Waxoyl. Wilt u ook uw auto onder handen laten nemen door een specialist? Bekijk dan eens onze scherpe tarieven of maak direct een afspraak!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.