Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Den Haag

Zoekt u een autopoetsbedrijf in de omgeving Den Haag die uw auto kan poetsen, detailen of het interieur kan reinigen? Bij ADA Car Cleaning kunt u terecht voor een snelle handwas door een specialist, maar ook bijvoorbeeld om uw auto te laten polijsten en zelfs voor glascoating op uw auto. Wij zijn al sinds de vorige eeuw bezig met cosmetisch onderhoud van auto’s. Dit doen wij voor garages die hun auto showroom klaar willen maken, maar ook voor liefhebbers die een upgrade voor hun auto willen. Door hem te laten polijsten of helemaal te laten detailen door een echte specialist van het autopoetsbedrijf voor Den Haag en omstreken. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw auto kunnen doen? Lees dan verder of neem direct contact op!

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Waarom een autopoetsbedrijf Den Haag uw auto laten poetsen?

Een autopoetsbedrijf kan een auto echt weer laten stralen alsof hij helemaal nieuw is en net bij de dealer vandaan komt. Omdat zij over meer ervaring beschikken en ook nog eens toegang hebben tot tools als een stoomreiniger of specialistische schoonmaakmiddelen. Door rond te rijden met een schone auto die ook regelmatig gepoetst wordt, krijgt vuil geen kans om zich te hechten aan de lak en kan het de lak daardoor ook amper beschadigen. Dit heeft als effect dat de auto langer mooi blijft en op die manier ook langer zijn waarde behoudt. Ook kunt u bij ons uw auto laten polijsten. Onze vakmensen kunnen uw auto egaal polijsten zonder dat er vlekken in de lak ontstaan. Het voordeel van polijsten is dat de lak weer zijn volle glans krijgt en dat de lak glad blijft waardoor vuil geen grip krijgt op de lak. Een auto kunt u mooi houden door hem jaarlijks te laten poetsen en polijsten door een autopoetsbedrijf.

Hoe gaat een autopoetsbedrijf Den Haag te werk?

Wij hebben het tegenwoordig graag over car detailing. Dat wil zeggen dat we een auto tot in detail reinigen, poetsen en polijsten tot deze er echt weer helemaal als nieuw uitziet. We trekken als het ware de hele auto binnenstebuiten en we reinigen alles. Van binnen en van buiten, van boven tot onder. Een auto die volledig schoon is voelt weer als nieuw aan en omdat wij de auto ook polijsten en waxen is de glans vaak zelfs nog een stukje groter. Wij hebben de tools om een auto echt goed schoon te krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan speciale zeep en stoomapparaten, maar soms zijn het ook gewoon heel simpele technieken zoals het gebruik van aparte emmers voor vies en schoon water waardoor we altijd met een schone spons werken en dus geen krassen in de lak kunnen maken. Dat is het verschil tussen een wasstraat in Den Haag en een professioneel autopoetsbedrijf.

Auto interieur reinigen Den Haag

Veel mensen komen bij ons om hun auto interieur te reinigen. Onze specialisten beschikken namelijk over de techniek en de tools om zowel stoffen als lederen bekleding weer helemaal schoon en fris te krijgen zodat u weer ongestoord kunt genieten tijdens het rijden. Wij zorgen ervoor dat de auto volledig wordt uitgezogen en dat alle vuil uit alle kieren verdwijnt. Zo kunnen we ook vuil wegkrijgen waarvan u waarschijnlijk niet eens wist dat het er zat. Daarnaast kunnen wij ook bekleding reinigen. Van de hemel, tot de zitting tot de vloer. Dranken, vet, modder, nicotine, alle vlekken en aanslag kunnen we eruit krijgen. Op die manier zorgen we voor een duurzame oplossing voor luchtjes in uw auto en kunt u weer rijden in een fris voertuig.

Auto detailing en glascoating Den Haag

Veel liefhebbers uit Den Haag komen bij ons autopoetsbedrijf om hun auto helemaal weer als nieuw te maken zodat zij nog lang plezier kunnen hebben van deze upgrade aan hun auto. Een auto kan snel weer vies en dof worden na een detailing door onze specialisten. Dat kan echter voorkomen worden via glascoating. Door een extra beschermende laag aan te brengen die vocht en vuil afstoot, die kraswerend is en bovendien geen zonlicht doorlaat tot de lak, blijft de auto langer mooi glimmen en is de lak beschermd. Dit effect kunt u met glascoating zo’n 2 tot 5 jaar vasthouden. Informeer naar de mogelijkheden bij ADA Car Cleaning.

ADA Car Cleaning: hét autopoetsbedrijf Den Haag voor car detailing

Bent u trots op uw auto en wilt u dat deze lang mooi blijft? Kom dan bij ons autopoetsbedrijf voor auto detailing of interieurreiniging en ontdek welk verschil wij voor u kunnen maken. U kunt een afspraak met ons maken via de site en dan zien we u hopelijk snel! ADA Car Cleaning is ook actief in Rijswijk, Leidschendam, LeidschenveenVoorburg en Delft.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.