Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Leidschendam

Uw auto laten poetsen, polijsten of zelfs helemaal laten detailen? ADA Car Cleaning is uw autopoetsbedrijf voor de omgeving Leidschendam. Al jaren hebben wij de volledige focus op cosmetisch onderhoud van auto’s. U kunt ons dan ook altijd contacteren voor werkzaamheden als een snelle handwas, uw auto uitzuigen of het interieur reinigen, maar ook voor auto detailing wanneer u uw auto gaat verkopen of gewoon omdat u als liefhebber gewoon graag in een geweldig glanzende auto rondrijdt. Deze werkzaamheden voeren wij al sinds jaar en dag uit voor particulieren, maar we werken ook samen met verschillende dealers en autogarages in de omgeving. Wilt u ook uw auto laten poetsen en laten stralen als nooit tevoren? Neem dan snel contact op!

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Auto detailing door een autopoetsbedrijf Leidschendam

Een auto poetsen kan iedereen, maar een auto detailen is een andere tak van sport. Daarbij wordt de auto namelijk tot in detail gereinigd, gepoetst en zelfs gepolijst zodat de auto echt weer als nieuw eruit komt te zien. Alle krassen worden uit de lak gepoetst en we komen op iedere plek waar zich maar vuil kan voordoen. Wij werken van boven naar beneden en van binnen naar buiten met specialistische middelen en apparaten en slaan daarbij geen plekje over. Zo komt uw auto er echt weer als nieuw uit te zien en vaak zelfs nog beter dan dat. Wij behandelen uw auto namelijk echt alsof het onze eigen auto is. Met zorg en toewijding totdat wij zelf ook tevreden zijn over het resultaat. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze resultaten uit het verleden.

Uw auto interieur reinigen Leidschendam?

Vanuit Leidschendam vakkundig uw auto interieur laten reinigen? Wij hebben professionele tools zoals een stoomapparaat waarmee we zelfs de meest hardnekkige koffie- of nicotinevlekken uit de hemel en autobekleding kunnen krijgen en we het interieur ongeveer binnenstebuiten trekken om vuil weg te krijgen uit de meest onbereikbare plekken. Zo wordt uw auto weer helemaal fris van binnen en voelt de auto weer als nieuw. Hierbij hebben we extra aandacht voor de voorruit. Niet ieder autopoetsbedrijf in Leidschendam heeft hier speciale aandacht voor, maar wij geloven dat een goed schone voorruit veel veiligheid en rijplezier kan brengen. U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat deze 100% schoon is wanneer u uw auto weer ophaalt.

Auto laten poetsen en glascoaten

Wanneer u een mooi en duurzaam resultaat wilt voor uw auto in Leidschendam, dan laat u uw auto poetsen en glascoaten. Met een glascoating blijft de uitstraling van uw auto namelijk gewaarborgd voor 2 tot 5 jaar. We brengen namelijk een laag coating aan die water- en vuilafstotend is en waardoor ook zonlicht geen invloed heeft op de lak van uw auto. Zo kan vuil zich bijvoorbeeld niet meer hechten aan de lak en wordt de lak ook niet meer dof door zonlicht. Zo blijft uw auto dus voor jaren mooi glanzen en kan de schoonmaak voortaan af met een handwas. Wij brengen dit aan door uw auto eerst volledig te reinigen, te polijsten en te ontvetten en dan pas brengen we de coating aan voor maximaal resultaat dat snel is uitgehard.

ADA Car Cleaning: uw autopoetsers Leidschendam

Door uw auto regelmatig te laten poetsen behoudt u de waarde van uw auto en heeft langer plezier van een mooie uitstraling van uw auto. Wij maken auto’s schoon voor autogarages die een auto willen upgraden voor de verkoop, maar ook komen regelmatig liefhebbers bij ons langs die hun auto graag mooi houden. Door de auto regelmatig bij een autopoetsbedrijf langs te brengen krijgt vuil namelijk geen kans om zich aan de lak te hechten en is de kans op roest aan de carrosserie een stuk kleiner. Veel klussen zoals het polijsten van de lak kunnen alleen door een professional worden gedaan omdat het in één keer goed moet gaan. Neem daarom eens contact op met ADA Car Cleaning en informeer naar de mogelijkheden voor autopoetsen en onze andere services! ADA Car Cleaning is verder ook actief in Den Haag, Leidschenveen, Voorbrug en Delft!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.