Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Berkel en Rodenrijs

ADA Car Cleaning is uw autopoetsbedrijf voor Berkel en Rodenrijs en omstreken. Uw auto verdient natuurlijk een specialist die ervoor zorgt dat de uitstraling van uw auto beter wordt dan ooit tevoren, alsof hij net bij de dealer vandaan komt. U kunt altijd een afspraak maken om uw auto snel met de hand te laten wassen of te laten uitzuigen, maar onze specialisatie ligt bij interieurreiniging, auto detailing en behandelingen als glas coating en Waxoyl. Zo kunnen wij namelijk echt het verschil maken voor de uitstraling van uw auto die een wasstraat bijvoorbeeld niet kan maken.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Waarom door de specialist uw auto laten poetsen Berkel en Rodenrijs?

Een auto laten poetsen door de beste van Berkel en Rodenrijs kan het verschil maken tussen auto die er schoon uitziet en een auto die tot in de puntjes schoon is en die deze uitstraling nog lang behoudt. Wanneer u de auto laat poetsen door een professional dan is uw auto namelijk echt schoon zonder dat er daarbij krassen in de lak komen, omdat wij altijd met twee emmers werken. Daarbij heeft een grondige poetsbeurt het voordeel dat vuil dat achterblijft na een oppervlakkige poetsbeurt niet verder in de lak kan trekken en schade aan de carroserie kan aanbrengen. Daardoor blijft de uitstraling behouden en blijft de lak gaaf en glanzend.

Dit laat u het best door een professional doen. Deze heeft namelijk de tools om dit goed en efficiënt uit te voeren en zorgt ervoor dat er niets vergeten of overgeslagen wordt. Wanneer u bijvoorbeeld uw auto laat polijsten dan moet dit in één keer goed gedaan worden voor een optimaal resultaat. Anders blijft u vlekken in de lak zien. Daarom brengt de liefhebber zijn auto minstens één keer per jaar langs autopoetsbedrijf Berkel en Rodenrijs.

Wanneer u uw auto bij ons in Zoetermeer langs brengt dan kunnen wij uw auto weer helemaal als nieuw maken. Dit doen wij bijvoorbeeld ook voor verschillende autodealers in de omgeving, zowel het interieur reinigen als het exterieur. Ook kunnen we uw auto detailen zodat deze er weer helemaal als nieuw uitziet en tot in detail weer helemaal gaaf en glanzend is. Deze look kunt u nog jaren goed houden wanneer u gaat voor een glascoating of een Waxoyl-behandeling. Zo kan er geen vuil meer in de lak trekken en heeft ook zonlicht geen invloed meer op de lak. Zo kunt u dus gedag zeggen tegen doffe lak op uw auto.

Uw interieur laten reinigen Berkel en Rodenrijs?

Een interieur reinigen is ook zoiets wat u beter aan de specialist van Berkel en Rodenrijs kunt overlaten. Wij beschikken namelijk over professionele tools als stoomreinigers en cockpit cleaners waardoor uw auto weer als nieuw wordt. Wij keren uw auto namelijk helemaal binnenstebuiten en halen het vuil weg uit plekken waarvan u niet eens wist dat het er zat. Ook zorgen we ervoor dat de nare luchtjes verdwijnen en dat uw auto weer gewoon fris is zoals u hem ook nieuw zou ophalen. Wanneer wij een interieur reinigen dan hebben we extra aandacht voor de voorruit. Waar andere autopoetsbedrijven in Berkel en Rodenrijs vooral kijken naar de bekleding, begrijpen wij dat de ruiten essentieel zijn voor het rijplezier en daarom zorgen wij ervoor dat deze weer helemaal glanzend schoon is.

Auto detailing Berkel en Rodenrijs en lakverzegeling

Wanneer u wilt dat de auto écht weer als nieuw aanvoelt, dan gaat u voor auto detailing van ADA Car Cleaning. Wij kunnen namelijk uw auto weer helemaal in nieuwstaat brengen en ervoor zorgen dat deze look behouden blijft. Bij auto detailing wordt uw auto van binnen en buiten van boven tot onder gereinigd, gewassen, gepoetst en zelfs gepolijst zodat de auto weer helemaal gaaf en als nieuw is. Daarbij kunnen we er ook voor zorgen dat deze look behouden blijft voor meerdere jaren via Waxoyl behandeling of glas coating. Wanneer u hiervoor kiest maken we de auto helemaal gaaf en wordt de buitenkant ontvet waarna we een dunne laag coating aanbrengen waarmee vocht en vuil worden afgestoten en zonlicht geen invloed meer heeft op de lak. Dit effect gaat 2 tot 5 jaar mee en bij Waxoyl geven we zelfs 3 jaar garantie. Wij zijn ook actief in Den Haag, Delft, Pijnacker en Rijswijk. Neem vandaag nog contact op met ADA Car Cleaning en maak een afspraak!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.