Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Delft

Bent u op zoek naar een autopoetsbedrijf in de omgeving van Delft dat uw auto kan poetsen, detailen of het interieur kan reinigen? Bij ADA Car Cleaning kunt u terecht voor een snelle handwas door een specialist, maar ook voor het polijsten van uw auto en zelfs voor glascoating. Dit doen we al sinds de vorige eeuw voor garages die hun auto showroomklaar willen maken, maar ook voor liefhebbers die hun auto willen upgraden. Het jaarlijks laten poetsen en polijsten van uw auto heeft als effect dat de auto langer mooi blijft en op die manier ook langer zijn waarde behoudt. Wij zijn gespecialiseerd in car detailing en reinigen de auto tot in detail, van binnen en van buiten. Daarnaast kunnen wij uw auto interieur reinigen en alle vuil uit alle kieren verwijderen. Onze vakmensen kunnen uw auto egaal polijsten zonder dat er vlekken in de lak ontstaan. Wij hebben de tools om een auto echt goed schoon te krijgen. Ook kunt u bij ons terecht voor glascoating. Deze extra beschermende laag zorgt ervoor dat de auto langer mooi blijft glimmen en de lak beschermd wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden bij ADA Car Cleaning.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Auto laten polijsten en detailen Delft

Een schone auto is niet alleen mooier om naar te kijken, maar het verlengt ook de levensduur van uw auto en behoudt zijn waarde. Bij ADA Car Cleaning kunt u uw auto laten polijsten, waardoor de lak zijn volle glans terugkrijgt en vuil geen grip krijgt op de lak. Door jaarlijks uw auto te laten poetsen en polijsten, kunt u uw auto mooi en in topconditie houden. Bij gaan we verder dan alleen een snelle handwas. We bieden een uitgebreide car detailing service, waarbij we uw auto volledig reinigen en poetsen tot in de kleinste details. Zo trekken we als het ware de hele auto binnenstebuiten en reinigen we alles, van binnen en van buiten, van boven tot onder. Onze specialisten beschikken over de nieuwste tools en technieken om uw auto weer als nieuw te maken.

Auto interieur laten reinigen Delft

Bij detailen worden niet alleen de buitenkant gereinigd en gepolijst. We zorgen er ook voor dat het interieur van uw auto brandschoon wordt gemaakt en dat uw auto weer helemaal fris en fruitig wordt van binnen. We zuigen altijd uw auto helemaal uit tot in de diepste kieren zodat er nergens meer kruimels of andere troep te vinden zijn en we zorgen ervoor dat de bekleding en harde delen van het interieur weer helemaal hygiënisch schoon worden. We kunnen namelijk lederen bekleding schoonmaken en verzorgen en bij stoffenbekleding kunnen we het interieur met stoom reinigen zodat ook de meest hardnekkige vlekken uit het stof komen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan aanslag in de hemel van de auto of viezigheid op de vloer.

Wanneer wij een auto poetsen dan besteden we altijd extra aandacht aan de voorruit van uw auto. Deze vinden wij belangrijk omdat het een cruciaal uitzichtpunt is. Het is dan ook wel zo veilig om te zorgen voor goed zicht via een schone voorruit.

Waxoyl en glascoating Delft

Naast het poetsen en detailen van uw auto, bieden we ook glascoating aan om uw lak extra te beschermen. Onze glascoating is een extra beschermende laag die vocht en vuil afstoot en kraswerend is. Bovendien laat het geen zonlicht door tot de lak, waardoor de auto langer mooi blijft glimmen en de lak niet dof wordt op den duur. Met glascoating kunt u het effect tot wel 5 jaar vasthouden. Dit kunnen wij voor u aanbrengen aan de auto. Wanneer we dit gaan doen dan maken we eerst uw auto volledig schoon en daarna gaan we hem polijsten zodat de lak weer helemaal egaal en glanzend is. Dan ontvetten we de buitenkant van de auto voor een optimale hechting van de coating en ten slotte brengen we de glascoating aan. Nu hoeft de lak alleen nog een paar uur uit te harden. Zo bent u binnen een dag verzekerd van een auto die nog jaren mooi blijft.

Ga voor het beste autopoetsbedrijf voor Delft

Kortom, als u op zoek bent naar een professioneel autopoetsbedrijf in omgeving Delft dat uw auto weer als nieuw kan laten stralen, dan bent u bij ADA Car Cleaning aan het juiste adres. U kunt een afspraak maken voor een snelle handwas, uw auto laten uitzuigen, maar ook voor uitgebreide detailing of het showroomklaar maken van onze auto’s. Met onze ervaren autopoetsers is niets te veel gevraagd. Bekijk dus snel onze scherpe tarieven en maak snel een afspraak! Wij zijn verder ook actief in Den Haag, Pijnacker, Rijswijk en Berkel en Rodenrijs.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.