Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Pijnacker

Door de specialist van Pijnacker uw auto laten poetsen? ADA Car Cleaning staat voor u klaar. Wij zijn al sinds 1999 een begrip in de regio voor onder andere autodealers en schadeherstellers, maar ook voor particulieren met liefde voor hun auto. Wij poetsen auto’s, reinigen het interieur, maar wij kunnen ook een auto detailen zodat hij er weer helemaal als nieuw uitziet. Deze look kunnen we ook voor u verzegelen via Waxoyl of glascoating. Daarmee blijft de mooie look van een nieuwe auto glimmen onder een ondoordringbare coating waardoor uw auto bestand is tegen alle weersomstandigheden. U kunt dus bij ons aankloppen voor een snelle handwas, maar ook om uw auto volledig binnenstebuiten te keren. Bent u dus opzoek naar een goed autopoetsbedrijf in omgeving Pijnacker? Neem dan contact op met ADA Car Cleaning.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Waarom uw auto laten poetsen door autopoetsbedrijf Pijnacker?

Natuurlijk kunt u zelf ook uw auto poetsen in Pijnacker en bestaan er ook wasstraten, maar een professionele autopoetser gaat een stap verder. Via jarenlange ervaring en vakmanschap, geholpen door tools speciaal voor het reinigen van auto’s, kunnen wij auto’s weer als nieuw maken. Zo heeft u niet een auto die weer schoon is. Zo heeft u een auto die aanvoelt alsof deze nieuw is opgehaald bij de dealer. Dat is het verschil dat een autopoetsbedrijf voor uw auto kan maken. Wij werken met speciale zeep en schoonmaakmiddelen en zorgen ervoor dat er geen krassen in de lak komen tijdens het poetsen via de twee emmer-methode. Door regelmatig uw auto te laten poetsen blijft de lak in topconditie en kunnen vuil, water en zonlicht zich niet nestelen in de lak of carrosserie en daar schade aanrichten. Zo blijft uw auto als nieuw en behoudt deze een groter deel van haar waarde. Laat daarom minimaal jaarlijks uw auto poetsen door de specialist van Pijnacker.

Uw auto interieur reinigen Pijnacker

Naast de buitenkant van uw auto poetsen, kunnen we ook uw interieur reinigen. Deze heeft het soms zwaar te verduren. Natuurlijk kruimels en dranken als koffie, maar ook nicotine-aanslag en nare geurtjes kunnen de rijervaring belemmeren. Dit is echter te verhelpen via ADA Car Cleaning. Wij beschikken over tools om uw auto weer helemaal als nieuw te maken aan de binnenkant. Met cockpit cleaner en stoomreinigers kunnen wij ervoor zorgen dat een smerig interieur weer helemaal als nieuw gemaakt wordt en dat uw auto weer helemaal fris aanvoelt. Hierbij zorgen we er bijvoorbeeld ook voor dat uw voorruit weer helemaal schoon is waardoor u het verkeer kunt zien.

Auto detailing en lakverzegeling

Wanneer uw auto weer helemaal als nieuw moet aanvoelen dan laat u uw auto natuurlijk ook van boven tot onder en van binnen tot buiten onder handen nemen totdat écht alles schoon is. Car detailing heet dat. Daarbij maken we uw auto helemaal tot in detail schoon. We trekken uw auto als het ware binnenstebuiten om vuil weg te halen waarvan u wellicht niet eens wist dat het er zat. Dit is wat wij bijvoorbeeld ook doen voor garages die een auto willen verkopen. Zo is uw auto dus echt zo schoon als bij de dealer.

Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat een look behouden blijft via glascoating. Hierbij brengen we een dunne laag aan op uw auto die bestand is tegen weer en vuil. Zo hebben factoren als zon, regen en vogelpoep geen invloed meer op de lak van uw auto en heeft u nog jaren plezier van de uitstraling van uw auto. Wilt u een auto waarvan de uitstraling nog jaren behouden blijft? Neem dan contact op met de auto detailing en glas coating specialist van Pijnacker en omgeving. ADA is verder ook actief in Den Haag, Rijswijk, Delft en Berkel en Rodenrijs. Maak vandaag nog een afspraak via onze website!

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.