Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Rijswijk

Wanneer u uw auto wil laten poetsen is vanuit Rijswijk ADA Car Cleaning de beste optie. Wij zijn namelijk het autopoetsbedrijf voor de omgeving. Vanuit Zoetermeer poetsen we al sinds 1999 auto’r voor particulieren en autodealers. Wij zijn er voor u wanneer u uw auto langs wilt brengen voor een snelle handwas, om de auto showroomklaar te maken of om hem helemaal te laten polijsten en glascoaten. Wij hebben veel klanten in Rijswijk waarvoor wij de auto poetsen en zijn trots op de resultaten die we in het verleden al hebben behaald met mensen hun auto’s. Deze behandelen we namelijk alsof ze van onszelf zijn; met zorg en toewijding. Daarom nemen we ook altijd een auto onder handen tot we zelf ook tevreden zijn over het resultaat.

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Wat kan ons autopoetsbedrijf Rijswijk voor u betekenen?

Wilt u in Rijswijk uw auto laten poetsen voor een verkoop of wilt u gewoon een auto waarmee u gezien mag worden en die dus ook mooi mag stralen? Dan zit u bij ons goed. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het showroomklaar maken en het detailen van auto’s. We kunnen u helpen met een snelle handwas (altijd met twee emmers om krassen te voorkomen), maar we kunnen ook uw hele auto onder handen nemen voor een grondige reiniging van binnen en van buiten waarbij we ook de hele buitenkant van uw auto kunnen polijsten en we kunnen zelfs de hele auto glascoaten zodat het effect van onze behandeling nog lang zichtbaar is op uw auto en zodat weer en vuil geen invloed hebben op de uitstraling ervan.

Glascoating: langer een mooie auto

Vanuit Rijswijk kunt u bij ons terecht voor glascoating van uw auto. Wij zijn specialist in deze behandeling en hebben dit al bij veel klanten uitgevoerd met groot succes. Wij reinigen de buitenkant van uw auto volledig met speciale zeep en vervolgens polijsten wij de body van uw auto. Daarna zorgen we ervoor dat de auto volledig wordt ontvet zodat de coating goed zal hechten. Dan brengen we de laag coating heel dun aan en laten we dit enkele uren uitharden. Nu heeft u een beschermende en lakverbeterende coating op uw auto die het uiterlijk van uw auto voor de komende 2 tot 5 jaar beschermt tegen vuil, regen en zonlicht. Zo kan er zich geen vocht of viezigheid hechten aan de lak en kan zonlicht de lak ook niet doffer maken. Het enige wat u nog aan onderhoud hoeft te doen is af en toe een handwas.

Interieur auto reinigen Rijswijk

Wanneer u bij ons kiest voor uw auto interieur reinigen dan zorgen wij ervoor dat uw auto echt weer als nieuw aanvoelt. Vlekken, kruimels, geurtjes, niets van dat alles vindt u terug in uw auto nadat wij klaar zijn met schoonmaken. Met professionele apparatuur zoals cockpit cleaner en stoomapparatuur worden alle harde als zachte delen van het interieur weer terug in nieuwstaat gebracht en halen we viezigheid uit gleuven waarvan u niet eens wist dat er viezigheid zat. Van de hemel tot de vloer, alles nemen we mee.

Auto detailing Rijswijk door ADA Car Cleaning

Een auto poetsen is bij ons meer dan alleen de auto schoonmaken. Wij zijn namelijk de expert in auto detailing van Rijswijk en omgeving. Wij kunnen een auto helemaal weer terugbrengen naar nieuwstaat en via polijsten en glascoating misschien zelfs nog wel iets beter dan dat krijgen. Dat alles doen wij tegen zeer scherpe prijzen. Wilt u snel vanuit Rijswijk uw auto laten poetsen door ons autopoetsbedrijf? Maar kan snel een afspraak! U kunt ook bij ons terecht in Den Haag, Delft, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.