Bel voor meer informatie naar 079 – 331 2524 | info@adacar.nl

Autopoetsbedrijf Nootdorp

Uw auto laten poetsen in Nootdorp of wilt u verder dan dat en uw hele auto weer als nieuw laten maken door een expert? ADA Car Cleaning is uw specialist op het gebied van cosmetisch onderhoud aan auto’s, van een snelle handwas tot een auto detailen en het aanbrengen van glascoating. Ons team van autoliefhebbers annex autopoets specialisten staat voor u klaar om uw auto weer als nieuw te maken en wellicht wel beter dan dat. Wij nemen uw auto onder handen alsof het onze eigen auto is. Dit doen wij al sinds 1999 voor verschillende autogarages, maar ook voor particulieren. Op onze site vindt u dan ook verschillende resultaten uit het verleden. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Lees dan verder of neem contact op met het beste autopoetsbedrijf voor Nootdorp!

Voordeelpakket

Vanaf €40,-
  • Wassen
  • Uitzuigen
  • Ruiten reinigen

Door een specialist uw auto laten poetsen Nootdorp?

Een auto poetsen in Nootdorp kan iemand natuurlijk ook zelf. Waarom brengen mensen hun auto’s dan naar een autopoetsbedrijf? Omdat wij verder gaan dan bijvoorbeeld een wasstraat om de hoek. Waar zij met een automatisch programma krassen in de lak kunnen maken, werken wij altijd met twee emmers om krassen in de lak te voorkomen. Ook kunnen onze ervaren specialisten snel uw auto poetsen zonder ook maar een plekje over te slaan of te vergeten. Zo is uw auto dus weer helemaal brandschoon en weet u zeker dat er zich geen vuil meer aan de laklaag hecht, zo kan het de lak niet langer beschadigen en is de kans op roest aan de carrosserie kleiner. Daarom adviseren we u om minstens jaarlijks voor een grondige schoonmaakbeurt te gaan.

Wanneer u nog een stapje verder wil dan dat, dan kunnen we ook uw auto detailen. Dan reinigen we uw auto tot in de puntjes van boven tot onder en van binnen naar buiten. Zo wordt de hele auto volledig schoongemaakt en worden ook alle krassen weggepoetst en wordt de laklaag gepolijst zodat de auto weer echt als nieuw oogt en vaak kunnen we door het polijsten de lak nog mooier laten glanzen dan wanneer u hem voor het eerst ophaalde bij de dealer.

Auto interieur reinigen Nootdorp

Wij kunnen zowel uw exterieur als uw interieur reinigen. Of u nu een lederen of een stoffen bekleding hebt, wij kunnen u helpen. Met stoomreinigers of speciale schoonmaakmiddelen kunnen we zelfs de smerigste bekleding weer als nieuw krijgen en we halen vuil uit kieren en gleuven waarvan u niet eens wist dat er vuil in zat. Ook bijvoorbeeld aanslag op de hemel van uw auto kunnen wij verwijderen. Zo zorgen we ervoor dat uw auto weer als nieuw aanvoelt van binnen en dat nare geurtjes volledig verdwenen zijn zodat uw auto weer helemaal fris is. Verder besteden wij altijd extra aandacht aan de voorruit.  Waar andere autopoetsbedrijven in Nootdorp het vluchtig meenemen zien wij het als een van de belangrijkste onderdelen en daarom doen we dit altijd extra grondig zodat u het verkeer weer perfect kunt overzien.

Lakverzegeling via glascoating Nootdorp

Hebt u uw auto laten detailen en wilt u dat deze look behouden blijft? Dat kan via glascoating. Wij kunnen uw auto helemaal prepareren, door de auto te wassen, te ontvetten en door de lak glad te polijsten. Wanneer de auto helemaal klaar is, brengen we glascoating aan. Daardoor zit er een laag op uw auto die vuil, water en zelfs zonlicht afstoot. Zo kan niets zich hechten aan de lak en kan deze ook niet achteruit gaan. Dit effect blijft gedurende 2 tot 5 jaar behouden.

Laat uw auto poetsen door de specialist voor Nootdorp

Of u dus alleen een auto wil laten poetsen of wil gaan voor auto detailing met glascoating. Wij zijn hét autopoetsbedrijf voor Nootdorp en omgeving. U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen bij ons in Zoetermeer. Liever eerst informeren naar de mogelijkheden en tarieven voor uw auto? Neem dan direct contact op! Wij zijn verder ook actief in Leiden, Voorschoten, Zoeterwoude en Benthuizen.

Maak direct een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.